Syötävän muodokas Kim Kardashian – tämä maistuisi sinullekin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään vuosittain monia poikkeuksellisen näyttäviä täytekakkuja, ja nyt vuorossa on ollut julkkistähti Kim Kardashian. Hänestä on nimittäin tehty aidon kokoinen kurvikas ja syötävän herkullinen täytekakku.

Syötävän Kim Kardashianin tekemiseen kului brittiläiseltä kakkutaiteilija Debbie Winghamilta 85 laatikollista riisimuroja, seitsemän kiloa suklaata, 33.000 pientä vaahtokarkkia ja 15 kiloa kuorrutetta.

Kakun tekemiseen kului peräti kymmenen päivää. Erikoinen täytekakku tilattiin syntymäpäiväjuhlien vetonaulaksi, mutta tilaajat eivät halunneet astua julkisuuteen. Loppusilauksena täytekakulle aseteltiin peräti 1,7 miljoonan dollarin arvosta koruja, joita ei tietenkään ole tarkoitus syödä, vaan ne ovat lahjoja synttärisankarille.

Splash
Splash
Splash
Splash