Snapchat-mainos tyrmistyttää: ”Löisitkö Rihannaa?”

Digi · Tim Isokivi

Snapchat herättänyt kritiikkiä sosiaalisessa mediassa sovelluksessa nähdyn mainoksen vuoksi. Would You Rather -pelin mainos kysyy, haluaisiko käyttäjä mielummin läimäistä Rihannaa vai lyödä Chris Brownia. Mainos viittaa vuonna 2009 tapahtuneeseen, runsaasti mediahuomiota saaneeseen välikohtaukseen.

Tuolloin RnB-laulaja Chris Brown pahoinpiteli silloista tyttöystäväänsä, poptähti Rihannaa. Mainos keräsi tyrmistystä erityisesti Twitterissä. Sen katsottiin vitsailevan parisuhdeväkivallan kustannuksella, ja monet ihmettelivät, kuinka mainos on voinut läpäistä Snapchatin seulan.

Snap-yhtiö on sittemmin pahoitellut mainosta. Yhtiön edustaja kertoo Mashable-sivustolle sen menneen läpi vahingossa. Mainos on sittemmin poistettu sovelluksesta.