Yök! Mies väittää löytäneensä energiajuomastaan kuolleen rotan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Arkansasissa asuva Josh Henley oli kertomansa mukaan juonut Red Bull -energiajuomaa ihmetellen, että tölkin sisällä oli jotain muutakin kuin piristävää sokerivirvoiketta. Hän leikkasi tölkin auki ja löysi sen sisältä kuolleen rotan.

Monticello-kaupungin asukas vakuuttaa Facebookissa, että hänellä ei ole tarvetta valehdella kuolleesta rotasta. Mies on julkaissut videon, jolla hän avaa tyhjän energiajuomatölkin leikkurilla. Hän pohtii, onko eläin joutunut tölkkiin jo tehtaalla. Samalla hän tunnustaa, että on juonut aiemmin Red Bullia päivittäin, mutta aikoo muuttaa tapaansa oksettavan löydöksen jälkeen.

Osa ihmisistä väittää miehen panneen rotan tyhjään tölkkiin ainoastaan viraalivideon tehdäkseen. Toiset taas puolustelevat Joshia, että mies julkaisi videon julkisesti ainoastaan muita varoittaakseen. Rotta on ilmeisesti toimitettu jatkotutkimuksiin. Josh kävi puolestaan verikokeissa ja tartuntatautitesteissä sairaalassa.

Well guys I think Red Bull just lost my business !!!!! Bought a Red Bull last night and well I happen to look in it was bout to spit sunflower seeds and I see a damn mouse people check your stuff !!!

Publié par Josh Henley sur lundi 12 mars 2018