Lentoemäntä paljasti: ”Näin liityt kymppikerhoon huomaamattomasti”

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymppikerhoon pääseminen on melkein kaikkien pariskuntien unelmien listalla. 22 vuotta lentoemäntänä työskennellyt Jenna Leigh on nähnyt monenlaisia yrityksiä seksin harrastamisesta lentokoneessa, ja nyt hän paljastaa parhaat vinkit miten aktin voi toteuttaa tyylikkäästi.

Noin 15 prosenttia pariskunnista kertoo, että on harrastanut seksiä lentokoneessa. Monet pariskunnat suorittavat toistensa hyväilemisen istumapaikallaan, mutta toiset liittyvät kymppikerhoon lentokoneen vessassa. Lentohenkilökunnalla ei ole välttämättä tiettyä protokollaa siitä, kuinka asiaan tulisi suhtautua.

Mikäli pariskunnan seksuaalisesta kanssakäymisestä ei ole haittaa muille matkustajille, eivät lentoemännät välttämättä keskeytä sitä. Pariskuntien ei kuitenkaan kannata tehdä asiasta liian suurta numeroa. Parhaiten kymppikerhoon pääseminen onnistuu yölennolla. Ajoitus on kaiken a ja o. Tärkeintä on käyttäytyä huomaamattomasti ja tyynen rauhallisesti.

Melkein kaikki kymppikerholaiset jäävät kiinni, mikä saattaa tehdä asiasta entistäkin kiihottavampaa joidenkin mielestä. Kun aktin hoitaa huomaamattoman tyylikkäästi, saattaa siitä saada mukavan muiston oman tai ventovieraan kumppanin kanssa jaettavaksi, Huffington Post uutisoi.