Cameron Diazin uran loppu paljastui Selma Blairin typeräksi vitsiksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 1994 ilmestyneen The Mask – naamio -elokuvan ilmestymisen jälkeen. Nainen oli tuolloin 21-vuotias. Fanit järkyttyivät maanantaina kuullessaan, että Cameron Diaz on jäänyt menestyksekkäältä ja pitkältä uraltaan eläkkeelle. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.

Twitter

Cameron Diazin hyvä ystävä ja näyttelijäkollega Selma Blair oli kertonut antamassaan haastattelussa, että 45-vuotias Cameron Diaz on jäänyt eläkkeelle eikä aio enää työskennellä elokuvien parissa ollessaan niin onnellinen muuten elämässään. Nyt Blair on kertonut vitsailleensa, mutta uutinen ehti aiheuttamaan jo melko paljon vahinkoa.

Cameron Diazin eläköitymisestä uutisoitiin maailmanlaajuisesti Selma Blairin antaman haastattelun perusteella. Nyt Blair on yrittänyt korjata tilannetta oikaisemalla asian twiitissään: ”Se oli vitsi! Cameron Diaz ei ole jäämässä mistään eläkkeelle. Minä ilmoitan nyt jääväni eläkkeelle Cameron Diazin tiedottajan toimenkuvasta”.