Humalaiselle murtovarkaalle tuli nälkä – perhe heräsi kokkailun ääniin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Minnesotan osavaltiossa sijaitsevassa kodissa herättiin äskettäin keskellä yötä keittiöstä kantautuviin ääniin. Talossa vuokralla ollut nainen yllättyi melkoisesti, kun näki asunnon keittiössä aamuyöllä 21-vuotiaan Dylan Bradley Maddenin. Mies kokkaili itselleen kananugetteja.

Kahden alaikäisen lapsen kanssa asunut nainen heräsi yöllä keittiöstä kuuluneeseen kolinaan. Asialla oli Dylan Bradley Madden, joka oli murtautunut asuntoon aamuyöllä kahden aikaan autotallin lukitsemattoman oven kautta. Hän oli nälkäinen.

Madden oli valmistanut itselleen kananugetteja yöpalaksi. Hän nappasi kylkeen juoman jääkaapista. Talon asukas huomasi heti, että mies oli humalassa ja soitti poliisit paikalle. Hän puhalsi alkometriin yhden promillen, The Smoking Gun raportoi.