Katy Perry varasti 19-vuotiaan ensisuudelman – poika tyrmistyi kohtelustaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry toimii yhtenä tuomarina American Idol -laulukilpailussa. 33-vuotias kaunotar on flirttaillut hyvin avoimesti komeiden kilpailijoiden kanssa ja nyt myös varastanut erään nuoren miehen ensisuudelman.

Katy Perry järkyttyi kuullessaan, että 19-vuotias koe-esiintymään saapunut Benjamin Glaze ei ollut koskaan suudellut. Glaze kertoi tämän johtuvan siitä, että hänen mielestään pussaileminen kuuluu parisuhteeseen eikä hän ole vielä seurustellut kenenkään kanssa. Tästä innostuneena Katy Perry pyysi pojalta poskisuudelmaa.

Kun Glaze oli antamassa poptähdelle poskisuudelmaa, nainen kuitenkin huijasi ja käänsi päänsä niin, että suudelma osuikin huulille. Tilanne näytti televisiosta katsottuna hauskalta, mutta Glaze on myöhemmin Daily Mail -sivuston mukaan kertonut tunteneensa olonsa hyvin epämukavaksi tilanteessa.

Benjamin Glaze olisi oikeasti halunnut säästää ensisuudelmansa jollekin erityiselle naiselle. Miestä oli harmittanut jälkeen päin se, että Katy Perry varasti häneltä hänen ensisuudelmansa. Glaze kertoi, että mikäli Perry olisi aiemmin kysynyt häneltä lupaa suudelmaan, hän olisi silloinkin torjunut laulajattaren.