Miehet yrittivät elää päivän ilman naisten keksintöjä – paljastui lähes mahdottomaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ovat historian aikana tehneet monia upeita saavutuksia ja keksintöjä, joita ilman eläminen tänä päivänä saattaa tuntua melko hankalalta. Nyt kaksi miestä kuitenkin saivat haasteekseen elää yhden päivän ajan niin, että he eivät saaneet käyttää yhtäkään naisten tekemää keksintöä.

Eli ja Zach ottivat todella luottavaisin mielin haasteen vastaan ja uskoivat selviävänsä siitä kunnialla ilman sen suurempia haasteita. Ensimmäiseksi haasteeksi muodostui kuitenkin jo hyvin nopeasti se, että he eivät saaneet käyttää lainkaan heidän puhelimiaan tai mitään siinä olevia sovelluksia. Puhelimen lisäksi myös internetin, lämmityksen ja GPS-paikantimen käyttäminen oli kiellettyä.

Tehtävä osoittautui miesten mielestä vaikeammaksi kuin he olivat osanneet kuvitellakaan. Etenkin Eli oli hyvin turhautunut siihen, että hän ei saanut tehdä puhelimellaan mitään koko päivänä. Zach sen sijaan piti virkistävänä asiana sitä, että hän sai luvan kanssa yhden vuorokauden ajan olla tekemättä puhelimellaan mitään ja vastaamatta siihen.