Nainen haluaa näyttää Barbielta – tässä plastiikkakirurgin työn tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet nukkemaisesta ulkonäöstä haaveilevia ihmisiä ennenkin, mutta yksi räikeimmistä esimerkeistä lienee losangelesilainen Ophelia Vanity. Kolmekymppinen nainen on käyttänyt yhteensä 30.000 euroa ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hänen suurin tavoite on näyttää Barbie-nukelta.

Valokuvamallina työskentelevä Ophelia Vanity on puoliksi kiinalainen ja puoliksi islantilainen, joten hän on pyrkinyt muokkaamaan aasialaisvaikutteisten silmiensä muotoa suuremmiksi. Hänen idolillaan, Barbiella, on jopa luonnottoman suuret silmät muihin kasvonpiirteisiin nähden, ja siksi Ophelia oli valmis maksamaan 3.300 euroa saadakseen edes hieman samankaltaiset näköelimet itselleen.

Olemme kertoneet aiemminkin naisen operaatioista, mutta nyt suoritettu silmien suurennusleikkaus lienee kaikista riskialtein. Anoreksiaa sairastanut nainen myöntää, että vaikka hän ei enää kärsikään oireyhtymästä, on hänen itsetuntonsa edelleen kovin alhainen. Hän yrittää saada itsevarmuutta ulkonäköään muokkaamalla.

Ihmiset saattavat tavoitella nykyään tietynlaista ulkonäköä itselleen hinnalla millä hyvänsä. Osa haluaa olla kuin Snapchatin filtterin jäljiltä, toiset jäljittelevät Kardashianien siskoksia ja jotkut vetävät ulkonäkönsä äärirajoille Ophelia Vanityn tavoin. Ophelia Vanitylla on yli 73.000 seuraajaa Instagramissa, mutta suurin fani lienee hänen poikaystävänsä.