Amanda Harkimo esitteli upean rantakuntonsa: ”Mulla on tänään juhlapäivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Pian Amanda nähdään Temptation Island Suomi -ohjelman sinkkuna.

Nyt tummapiirteinen Amanda on julkaissut itsestään upean uimapukukuvan, jonka yhteydessä hän kertoo selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.

📷 Nikita Tikka 📷

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Happy valentine's day y'all ❤ #love

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on