Seinän sisältä kuului outoa sihinää – sisältä paljastui 4,5-metrinen pyton

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bangkokissa asusteleva Somchai Subdang -niminen mies oli eräänä päivänä kuullut erikoista ääntä olohuoneessa katsellessaan televisiota. Mies oli mennyt lähemmäksi seinää, jonka sisältä uskoi äänen kuuluvan. Kun mies oli painanut hänen korvansa seinää vasten, hän oli saanut hypätä säikähdyksestä kuullessaan korvansa vieressä sihinää.

Mies oli soittanut paikalle eläintenpelastustiimin, joka oli hakannut seinään reiän. Seinän sisältä paljastui pyton, joka ei ollut aivan pienimmästä päästä. Subdangin kodin seinien välissä oli asustellut 4,5 metriä pitkä pyton, joka oli etsinyt reittiä talon sisäpuolelle.

Käärme vietiin asunnosta pois ja palautettiin luontoon. Subdang oli Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän ei pelkää seinän sisällä asuvaa käärmettä. Miestä pelotti kuitenkin ajatus siitä, että käärme olisi löytänyt yön aikana reitin talon sisälle esimerkiksi lampun kautta ja pudottautunut hänen päälleen kun hän nukkuu.