14 vuotta sitten kadonnut kissa löytyi elossa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo kuolleeksi luullut lemmikit yllättävät toisinaan omistajansa palaamalla kotiin vuosien kadoksissa olemisen jälkeen. Erään floridalaismiehen kissa löydettiin yllättäen hengissä 14 vuoden jälkeen sen katoamisesta.

Perry Martinin T2-kissa katosi hurrikaani Jeannen aikoihin vuonna 2004. Mies teki mikrosirutetusta lemmikistä katoamisilmoituksen, mutta kissaa ei koskaan löytynyt. 14 vuotta myöhemmin hän sai yllättäen puhelun eläinkääkäriltä.

– Eläinlääkäri sanoi: ”Perry, mitä jos sanoisin että T2 on elossa?” Vastasin että pitäisin häntä hulluna sillä kissa kuoli kauan sitten!, Martin kertoi WPTV-sivustolle.

Humane Society -eläinsuojelujärjestön mukaan T2 oli löydetty elossa mutta huonokuntoisena. Lemmikin vointi on kuitenkin kohentunut sen palattua omistajansa luo. Kissa on jopa tullut hyvin toimeen Martinin kultaisennoutajan, Sassyn kanssa.

– Heti kun katsoin kissaa kasvoihin, tiesin sen olevan T2. Onhan se vähän vanhentunut, aivan kuin minäkin!, Martin totesi.

 

T2 was reunited with his dad after being missing for 14 YEARS! He went missing in 2004 for during hurricane season and…

Publié par Humane Society of the Treasure Coast sur mardi 13 mars 2018

Lost and Finally Found

IF ONLY THIS CAT COULD TALK! A South Florida man's orange tabby cat has been missing since Hurricane Jeanne in 2004 – and is somehow back home tonight! Alanna Quillen Journalist is putting this story together for you now, stay tuned 🐱

Publié par WPTV sur lundi 19 mars 2018