Geordie Shore -tähti menee naimisiin – etsi pukua televisio-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosituksi aikoinaan noussut amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison on nyt menossa naimisiin hänen poikaystävänsä John Noblen kanssa.

Näyttävä 30-vuotias realitykaunotar nähdään nyt myös uudessa TLC-kanavan esittämässä Tahdon Hääpuvun -ohjelman jaksossa. Jaksossa häitään odottava Vicky Pattison etsii ammattilaisten ja ystäviensä avustuksella itselleen näyttävää hääpukua, johon sekä hän että hänen seurueensa olisivat tyytyväisiä.

John Noble haluaisi nähdä morsiamensa yllä tyylikkään ja pelkistetyn puvun, mutta Pattison itse kertoi haluavansa näyttävän ja seksikkään hääpuvun. Aluksi oikean puvun löytäminen tuotti naiselle hankaluuksia, mutta lopulta kolmas naisen sovittama puku sai itse morsiamenkin onnenkyyneliin.