Guccin 770 euron jääkulho viilentää juomat tyylikkäästi

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Italialainen muotitalo Gucci on valmistanut luksustuotteitaan jo vuodesta 1921 saakka. Alunperin pelkästään nahkatuotteita myynyt brändi on laajentanut yrityksen toimintaa vuosien varrella. Tämän vuoden kevään ja kesän mallistoon kuuluu myös kumista valmistettu laukku.

Yksi Guccin kevättuotteista on 770 euroa maksava kumista valmistettu käsilaukku, jota voi pitää myös jääastiana. Jäähdytyskulhon muodossa tuote on tarkoitettu juomapullojen viilentämiseen tavallista tyylikkäämmällä otteella. Vaaleanpunainen laukku on valmistettu kumista ja muistuttaa muodoltaan vintage-mallista rantakassia.

Kumilaukkua myyvä Farfetch-sivusto kertoo, että tuotteen kyljessä on isokokoinen Gucci-brändin logo. Italiassa valmistetulla tuotteella on kokoa leveimmästä kohdasta noin 53 x 34,5 senttimetriä. Vaikka tuote on ilmeisesti suunniteltu alun perin laukuksi, on se esitelty useissa eri yhteyksissä jääkulhona.