Nainen hankki valtavat peppuimplantit – pelkää nyt niiden räjähtävän

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Star Marie Delgiudice on tullut riippuvaiseksi kauneusleikkauksista. Hänelle on tehty useita operaatioita, joiden avulla nainen on tavoitellut hänen unelmiensa vartaloa ja ulkonäköä. Muun muassa naisen rinnat, nenä ja takapuoli on leikattu, mutta nainen ei vieläkään ole täysin tyytyväinen ulkonäköönsä.

Star Delgiudice kävi takapuolen suurennusleikkauksessa. Naiselle tehtiin ensin rasvaimu, jonka avulla rasvaa imettiin naisen vatsasta ja reisistä, minkä jälkeen rasva siirrettiin naisen takapuoleen. Sen jälkeen pakaralihaksen alle laitettiin vielä implantti korostamaan uutta pyöreää muotoa.

Takapuoleen tehtävät leikkaukset ovat todella kivuliaita ja paranevat hitaasti, minkä vuoksi ne vaikeuttavat potilaiden elämää huomattavasti. Delgiudicen toipuminen tulee kestämään jopa kaksi vuotta, mutta nainen on nyt jo murtumisen partaalla. Hän ei pysty istumaan, minkä vuoksi matkustaminenkin tuottaa paljon ongelmia.

Star Delgiudice kertoi This Morning -ohjelman haastattelussa pelkäävänsä sitä, että hänen takapuolensa implantit tulevat räjähtämään ennen kuin ne paranevat. Nainen ei ole tyytyväinen implanttien muotoonkaan, koska hänen mielestään takapuoli näyttää etenkin bikineissä täysin luonnottomalta.