Näyttelijätär Kirstie Alley sai ”rajattomat kyvyt” – nousi skientologien korkeimmalle tasolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Kirstie Alley on ollut vuosikausien ajan harras skientologi. Nyt nainen on saavuttanut uuden tason uskossaan, sillä hän on noussut korkeimmalle mahdolliselle thetan-asteelle. Hänen kykynsä ovat nyt rajattomat.

Kirstie Alley on saavuttanut skientologien korkeimman tason, jolloin ”totuus” paljastetaan hänelle. Operating Thetan Level 8, eli OT VIII tarkoittaa tasoa, jolloin henkilö saavuttaa yliluonnolliset kykynsä. Hän on tavallaan rajattomilla ominaisuuksilla varustettu henkiolento.

Tason saavuttaneet skientologit pääsevät juhlimaan saavutustaan uskontokuntansa omistamalle Freewinds-jahdille Karibialle. Myös 67-vuotias Kirstie Alley on nyt vieraillut risteilyaluksella, RadarOnline kertoo.

Uusi taso antaa skientologille uudenlaisen olemuksen. Kirstie Alley on kuvaillut nykyistä olotilaansa kirkkaaksi, raikkaaksi ja rauhalliseksi. Hän kertoo olevansa itsevarmempi kuin koskaan aiemmin ja haluaa kutsua itseään nimityksellä Scientology Freedom Fighter.

Rhea is SUCH A BLAST to work with!! LUV her!! xoxo

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley) on

@organicliaison #campkirstie slumber party!!

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley) on