Mies pyöritti kotona huumetehdasta – erikoinen pidätyskuva leviää verkossa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty paljon hauskoja pidätyskuvia rikollisista, jotka ovat selvästi olleet päihteiden alaisena pidätyksen hetkellä. Nyt erikoisessa pidätyskuvassa nähdään Clem Ramsey -niminen mies, joka jäi kiinni kannabiksen kasvattamisesta.

New Londonissa asuva Clem Ramsey jäi poliisille kiinni kotonaan kun poliisit olivat NBC Connecticut -uutisten mukaan marssineet etsintäluvan kanssa hänen asuntoonsa sisälle. Asunnossa ei tarvinnut kuitenkaan kauaa etsiskellä, koska huoneet olivat täynnä erilaisia todisteita.

Asunnosta löytyi kannabiskasveja ja huumekasvien viljelyyn tarvittavia välineitä. Miehen kodista löytyi myös digitaalinen vaaka ja 148 grammaa valmista kannabissatoa. Clem Ramsey pyöritti kotonaan huumetehdasta, jonka tuotoksista mies on pidätyskuvan perusteella päässyt itsekin nauttimaan.

Splash News
Splash News
Splash News