Uudet makeiset tehostavat ruskettumista?

Lifestyle · Tim Isokivi

Markkinoilta löytyy monenlaisia ruskettumisen edistämiseen tarkoitettuja tuotteita, mutta harvempia niistä käytetään suullisesti. UTan ja UTone -yhtiöiden uutuustuotteiden väitetään kuitenkin parantavan rusketusta nallekarkkien muodossa.

Tan Gummies -nallekarkit sisältävät Independent-lehden mukaan erilaisia vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita kuten lykopeenia ja astaksantiinia. Ne ovat vegaanisia, gluteenittomia ja makeutusaineettomia.

Nallekarkkien väitetään helpottavan ruskettumista ja tekevän ruskettumisesta tummemman ja pitkäkestoisemman. Karkkeja kehotetaan syötävän kaksi kappaletta päivässä 2-3 viikon ajan ennen auringonottoon ryhtymistä.

UTanin Tan Gummies -karkkeja myydään Iso-Britanniassa Superdrugs-verkkokaupassa. Ne eivät suojaa ihoa palamiselta, joten rusketusta hankkivia suositellaan käyttävän myös aurinkovoidetta.

 

UPDATE- Out of stock. We will keep you updated on re-stock date. PEEKABOO! 🙊 Have you tried our Tan Gummies yet? Gluten-free ✔️ Vegan ✔️ No GMO ✔️ Get yours at @superdrugloves! 🙋🏼. ☀️ How do they work? ☀️ They contain a mixed blend of carotenoids (organic pigments that protect plants from sun damage & give them colour). When taken in a high enough doses (purely vegetable based) this can result in storing in the skin, for a healthy looking golden hue to pale skins all year round. Also designed to accelerate & enhance a Sun/UV exposure tan with added tried & tested traditional tanning ingredients, found in most tanning supplements on the market today. As #TanGummies are held in the buccal cavity for a considerable time, results are enhanced better than ever before, due to direct absorption through the cheek walls. Read all warnings & ingredients before consumption ☀️

A post shared by UTan and Tone™ (@utanandtone) on

We’re so excited to finally launch these🙊Developed by healthcare professionals: #TanGummies Available now via bio on Introductory offer in-store & online @superdrugloves. Vegan friendly. Gluten Free. Juicy raspberry flavoured gummy bears🐻 Under 9 calories per 🐻 Packed with natural, tried & tested traditional tanning ingredients. Mixed carotenoids; plant extracts; vitamins; minerals & supplements to enhance the tanning process with and without sun 🙀☀️Pale skins will see a bronze hue develop ALL YEAR ROUND. ➕amazing tan acceleration benefits with any sun/uv exposure. #TanningRevolution #Superdrug #PatentPending #UTanAndTone For more info read description via bio link & refer to our story for full nutritional info. With any sun exposure an SPF is recommended.Tan Gummies are delicious but do not exceed the stated recommended dosage & read all warnings & ingredients before consumption. ☀️ How do they work? ☀️ They contain a mixed blend of carotenoids (organic pigments that protect plants from sun damage & give them colour). When taken in a high enough doses (purely vegetable based) this can result in storing in the skin, for a healthy looking golden hue to pale skins all year round. Also designed to accelerate & enhance a Sun/UV exposure tan with added tried & tested traditional tanning ingredients, found in most tanning supplements on the market today. As Tan Gummies are held in the buccal cavity for a considerable time, results are enhanced better than ever before, due to direct absorption through the cheek walls.

A post shared by UTan and Tone™ (@utanandtone) on