Marvelin Black Panther on kaikkien aikojen twiitatuin elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin Black Panther -elokuva niittää menestystä muillakin tavoin kuin vain lippuluukulla. Supersankariseikkailu on yksi kaikkien aikojen puhutuimmista elokuvista sosiaalisessa mediassa.

Twitter on paljastanut Black Pantherin olevan kaikkien aikojen twiitatuin elokuva. Elokuva on mainittu twiiteissä jo yli 35 miljoonaa kertaa, enemmän kuin aikaisempaa ennätystä pidellyt Star Wars: The Force Awakens.

#BlackPanther-hashtagin lisäksi Twitter-käyttäjät suosivat elokuvan fiktiiviseen valtioon viittaavia #Wakanda ja #WakandaForever-tunnisteita. Eniten elokuvaan liittyviä Twitter-päivityksiä uudelleenjaettiin elokuvan soundtrackin julkaisseelta räppäri Kendrick Lamarilta.

Ryan Cooglerin ohjaaman Black Pantherin päärooleissa nähdään Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o sekä Michael B. Jordan. Elokuva on Guardian-lehden mukaan tuottanut maailmanlaakuisesti yli 1.1 miljardia dollaria.