Metsästäjä löysi puuman ansasta – tätä petoa moni ei olisi uskaltanut vapauttaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Petoeläinten kohtaaminen yksin luonnossa voi olla pelottava kokemus jopa kokeneimmillekin eräkävijöille. Nyt eräs metsästäjä löysi itsensä tiukan paikan edestä huomatessaan, että maastoon piilotettuun ansaan olikin jäänyt iso puuma kiinni.

Kun mies löysi puuman ansastaan, hän päätti yrittää vapauttaa ison kissapedon omin avuin. Rohkea metsästäjä kohtasi pelottavasti sihisevän puuman, joka ei olisi halunnut olla lähikontaktissa miehen kanssa. Mies onnistui lopulta saamaan puuman kyljelleen, jolloin metsästäjä pystyi alkaa irrottamaan ansaa puuman tassusta.

Mies taistelee ansan kanssa vain pienen hetken ajan kunnes puuma onkin jo vapaa liikkumaan. Tämä aiheuttaa kuitenkin aivan toisenlaisen vaaratilanteen, sillä puuma olisi hyvin voinut hyökätä miehen kimppuun. Onneksi se päättää olla kuitenkin vahingoittamatta pelastajaansa ja lähtee juoksemaan pois paikalta.