Sylvester Stallonen seksikkäät tyttäret upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

71-vuotias näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu monista legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä.

Eilen Stallonen kaksi kuvankaunista tytärtään, 21-vuotias Sophia, 19-vuotias Sistine, kuvattiin saapumassa The BooHoo Block Partyyn. 15-vuotias Scarlet ei tällä kertaa päässyt mukaan juhlimaan. Malleina jo menestystä saaneet tytöt säväyttivät toden teolla.

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.

Splash
Splash
Splash