Caitlyn Jennerin suuret kauneusleikkaukset ohi – tänä vuonna enää loppusilaus ulkonäköön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiavoittaja Bruce Jenner tunnettiin aiemmin Kris Jennerin aviomiehenä. Nykyisin Caitlyn Jennerinä elävä 69-vuotias realitytähti on käyny viime vuosina läpi suuren kauneusleikkausten sarjan. Tämä vuosi on omistettu ulkonäön loppusilaukselle.

Caitlyn Jenner on tiettävästi turvautunut lukuisiin kauneusleikkauksiin jo ennen sukupuolenvaihdosta. Sittemmin hänen koko vartalonsa on käsitelty, ja suurimmat plastiikkakirurgiset toimenpiteet on nyt toteutettu. RadarOnlinen mukaan nainen aikoo käydä tänä vuonna kirurgin veitsen alla enää pikkukorjauksusten vuoksi.

Hän haluaa muun muassa uudenlaisen nenän. Caitlyn pitää nykyistä nenänpäätä liian isona, joten sitä tullaan silottelemaan naisellisemmaksi. Loput tänä vuonna suoritettavista toimenpiteistä tulee olemaan ainoastaan viimeisteleviä leikkauksia, kuten huuliin lisättäviä täytteitä.