Stranger Thingsin teinitähdille massiiviset palkankorotukset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jännitystä, scifiä, draamaa ja nostalgiaa yhdistelevä Stranger Things on yksi Netflixin suositummista sarjoista. Nyt suosio on näkynyt myös sen päätähtien mittavissa palkankorotuksissa.

Stranger Thingsin aikuiset päätähdet Winona Ryder ja David Harbour saavat sarjan kolmannelta kaudelta noin 350.000 dollaria per jakso. Sarjan lapsi- ja teinitähtien, kuten Finn Wolfhardin ja Gaten Matarrazzon jaksokohtaiset palkat ovat nousseet noin 20.000 dollarista 150.000 – 250.000 dollariin.

Hollywood Reporter -lehden mukaan Eleveniä näyttelevä Millie Bobby Brown ansaitsee kuitenkin muita sarjan nuoria tähtiä enemmän. Tarkkaa summaa ei ole paljastettu, mutta sen on huhuttu olevan 250.000 – 350.000 dollaria jaksolta.

Palkankorotuksien kerrotaan syntyneen intensiivisten neuvottelujen tuloksena. Matt ja Ross Dufferin luoman Stranger Things -sarjan kolmannen tuotantokauden kuvaukset alkavat tämän vuoden huhtikuussa.