Tragedia Bruce Willisin elokuvan kuvauksissa – neljän lapsen isä kuoli tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa kuvataan parhaillaan elokuvaa Motherless Brooklyn, jonka päärooleissa nähdään joukko tuttuja supertähtiä, kuten Bruce Willis ja Alec Baldwin. Eilen kuvauspaikalla syttyi raju tulipalo, joka johti yhden palomiehen kuolemaan. Neljän lapsen isä, 37-vuotias palomies Michael Davidson, kuoli vammoihinsa.

Splash

Motherless Brooklynin pääosissa nähdään Willisin ja Baldwinin lisäksi myös Willem Dafoe, Leslie Mann ja Bobby Cannavale. Elokuvaa tähdittää myös elokuvan ohjaaja Edward Norton, joka oli silminnäkijöiden mukaan äärimmäisen järkyttynyt kuvauspaikalla tapahtuneesta tragediasta.

Kuvauksissa New Yorkin Harlemissa menehtynyt palomies Michael Davidson oli työskennellyt palokunnassa jo 15 vuoden ajan ja hänet oli palkittu neljä kertaa urhoollisuudestaan.