IL: Jari Sillanpää pidätetty Helsinki-Vantaalla – epäillään huumerikoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jari Sillanpää jäi taannoin Helsingissä kiinni kovien huumeiden vaikutuksen alaisena autoilemisesta. Hänet tuomittiin käräjäoikeudessa 23.790 euron sakkoihin. Nyt Iltalehti uutisoi, että Sillanpää pidätettiin lauantaina Helsinki-Vantaan lentokentällä hänen palatessaan lomalta Thaimaasta.

Parhaillaan keikkatauolla olevaa Sillanpäätä epäillään lehden mukaan huumerikoksesta ja hänet on kuljetettu Pasilan poliisivankilaan. Tällä hetkellä ei ole vielä tarkempia tietoja pidätyksen taustoista. Poliisi ei ole suostunut kommentoimaan tapausta.

Viime syyskuun huumekäryssä Jari Sillanpää kiinnitti poliisipartion huomion varomattomalla ohituksella, ja hänen autostaan löydettiin tarkastuksessa huumausaineita. Lisäksi hänen asunnostaan löydettiin merkkejä huumeiden käyttämisestä. Käräjäoikeus tuomitsi hänet tammikuussa 50 päiväsakkoon huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta. Sillanpää oli käyttänyt metamfetamiinia vain pari tuntia ennen kiinni jäämistään.