Oprah Winfreylla outo erikoistaito – hän saa kaikki itkemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oprah Winfrey on tunnettu kyvystään haastatella ihmisiä niin, että hän onnistuu aina keskusteluohjelmassaan pääsemään haastateltavien kanssa nopeasti pintaa syvemmälle. James Corden on huomannut, että Winfreylla onkin oma erityiskyky, jonka mies halusi omassa ohjelmassaan nähdä käytännössä.

Oprah Winfrey saapui James Cordenin vieraaksi hänen keskusteluohjelmaansa. Haastattelun aikana James Corden kertoi Oprahille huomanneensa, että hänellä on erityinen taito, jonka avulla hän saa aina kaikki haastateltavat itkemään. Corden halusikin nyt, että Winfrey yrittää saada pienen ajan sisällä myös Cordenin itkemään.

Winfrey ei ollut itse huomannut, että hänellä on itkettämisen taito, mutta hän päätti kuitenkin yrittää. Hän kertoi pienen tarinan Cordenille, minkä jälkeen hän kysyi onko miehellä unelmia hänen pienen tyttärensä varalle. Tämä sai Cordenin kyynelehtimään välittömästi, mikä puolestaan todisti miehen väittämän oikeaksi.