Vauvat yrittävät beatboxata – hauska kooste videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat alkavat nopeasti matkimaan aikuisten ja vanhempien sisarustensa eleitä ja liikkeitä ennen kuin ne oppivat edes puhumaan. Nyt videolla nähdään ihastuttava kooste tilanteista, joissa vauvat ja taaperot ovat alkaneet matkimaan beatboxausta.

Aikuiset osaavat ihastuttaa pieniä ihmisen alkuja hauskoilla taidoillaan, joita lapset ovat alkaneet nyt myös matkimaan. Videolla nähdään monia hauskoja tilanteita, joissa lapset yrittävät vastata aikuisten beatboxaukseen samalla tavalla, mutta lopputulos on kuitenkin hieman erilainen.

Vauvat reagoivat aina hyvin innostuneesti aikuisten rytmikkääseen ääntelyyn. Aikuisten lopettaessa beatboxaamisen vauvat yrittävät alkaa matkimaan heitä. Vauvat yrittävät parhaansa mukaan beatboxata, mutta rytmien muodostaminen suulla ei tietenkään onnistu vielä aivan niin taidokkaasti kuin aikuisilta.