Ariel Winter poistuu julkisuudesta – hoitaa vain pakolliset esiintymiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Viime vuosina tyrmäävän kauniina punaisella matolla esiintynyt nainen aikoo ottaa aikalisän julkisuuteen. Hän haluaa pysyä poissa parrasvaloista.

Entertainment Tonightin haastattelussa ollut näyttelijätär Ariel Winter on sanonut, että hän tuntee olevansa etuoikeutettu saadessaan olla osa viihdemaailman eturiviä. Samaan aikaan hän myöntää, että ala on todella vaativa, julma ja raskas, joka puolestaan verottaa keskivertotyötä enemmän. Hän on saanut runsaasti kritiikkiä osakseen paljastavien asujensa takia, eikä nainen koe, että häntä olisi kohdeltu reilusti.

– Ensin viihdemaailma nostaa sinut korokkeelle, ja sitten se repii sinut yhtä nopeasti alas, Ariel Winter pohtii.

Ariel Winter on nyt päättänyt, että välttelee ylimääräistä julkisuutta. Hän aikoo kuitenkin edustaa sovitusti työhönsä liittyvissä tapahtumissa. Ariel on myöntänyt kärsivänsä ahdistuksesta, jota on vaikea hallita. Hän viettää nykyisin mielummin aikaa perheensä kanssa kotioloissa. Lisäksi hän hakea apua terapiasta.

💋@papermagazine 😈

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on