Caitlyn Jenner: ”En ole enää isä vaan äiti!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiavoittaja William Bruce Jenner tunnetaan nykyisin nimellä Caitlyn Marie Jenner. 68-vuotias nainen on aina tiennyt olevansa transsukupuolinen, mutta pääsi toteuttamaan aitoa sukupuoltaan vasta myöhemmällä iällään. Hänellä on kuusi lasta.

Vuonna 2015 sukupuoltaan ja indentiteettiään vaihtanut Caitlyn Jenner on ottanut seuraavan askeleen minuutensa vahvistamiseksi. Nainen haluaa, että hänen lapsensa ryhtyvät kutsumaan Caitlynia äidiksi. Tähän saakka lapset ovat kutsuneet häntä edelleen isäksi.

Etenkin Kylie ja Kendall Jennerille tuottaa vaikeuksia omaksua isänsä uutta olemusta äidin roolissa. Caitlyn haluaa kuitenkin olla lapsilleen äiti ja lapsenlapsilleen isoäiti. Kylie Jenner ei ole kuitenkaan antanut Caitlynin viettää kovinkaan paljoa aikaa hänen vastasyntyneen Stormi-tyttärensä kanssa, RadarOnline uutisoi.