Käärme yritti syödä poikaset – oravaemo hyökkäsi rajusti kimppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mustat rottakäärmeet viihtyvät puissa ja oksistoissa, jossa ne piileskelevät vihollisiltaan ja saalistavat pieniä lintuja ja jyrsijöitä. Nyt videolla nähdään eräs oravaemo, joka ei ollut kuitenkaan suostunut antamaan omia poikasiaan rottakäärmeen ateriaksi.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jonka kuvaaja oli päässyt metsässä todistamaan. Puolitoistametrinen rottakäärme oli pudonnut puusta maahan noin viiden metrin korkeudelta kun oravaemo oli löytänyt käärmeen sen pesästään.

Orava oli hyökännyt heti käärmeen kimppuun huomatessaan, että käärme oli oravan poikasten kimpussa. Orava oli pudottanut käärmeen maahan, minkä jälkeen se päätti mennä vielä pelottelemaan käärmettä kauemmaksi pesäpuusta oman henkensä uhalla.