Michael Jackson hyväksyisi tyttärensä lesbosuhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuninkaan, eli Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on rakastunut huippumalli Cara Delevingneen. Parisin sukulaiset ovat tuominneet suhteen syntisenä, sillä konservatiiviset isovanhemmat eivät usko samaa sukupuolta olevien liittoon.

Lähipiirin mukaan ristiriitaisessa asemassa rakkautensa tähden oleva Paris Jackson tietää sisimmässään, että hänen superkuuluisa isä hyväksyisi lesbosuhteen. RadarOnlinen mukaan Paris Jackson ja hänen veljensä Prince Jackson ovat sanoneet, että Michael olisi ylpeä tyttärensä rohkeudesta olla oma itsensä.

Michael Jackson opetti lapsilleen aikoinaan, että rakkaus ei katso rotua tai seksuaalista suuntautumista. 19-vuotias Paris Jackson ja 25-vuotias Cara Delevingne ovat aidosti rakastuneita ja heidän suhteensa on terveellä pohjalla. Paris Jacksonin kerrotaan olevan onnellisempi kuin koskaan aiemmin isänsä vuoden 2009 kuoleman jälkeen.