IL: Poliisi epäilee Jari Sillanpään olleen osa laajaa huumeverkostoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuussa 2017 Helsingissä kovien huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta kiinni jäänyt ja tammikuussa tuomittu laulaja Jari Sillanpää pidätettiin lauantaina Helsinki-Vantaan lentokentällä epäiltynä huumerikoksesta. Asiasta uutisoinut Iltalehti on nyt saanut tapauksesta huolestuttavia lisätietoja.

Tänään Iltalehti kertoo, että Sillanpäätä epäillään osallisuudesta laajaan huumeverkostoon, jossa on levitetty metamfetamiinia. Poliisi pidätti laulajan lentokentällä tämän saapuessa Suomeen Thaimaan lomaltaan, ja hän on edelleen poliisin hallussa. Lehden mukaan Sillanpäällä olisi ollut pidätyshetkellä huumeita hallussaan. Poliisi ei ole vielä kommentoinut asiaa eikä siten edes vahvistanut, että Jari Sillanpää on pidätettynä.

Viime syyskuun huumekäryssä Jari Sillanpää kiinnitti poliisipartion huomion varomattomalla ohituksella, ja hänen autostaan löydettiin tarkastuksessa huumausaineita. Lisäksi hänen asunnostaan löydettiin merkkejä huumeiden käyttämisestä. Käräjäoikeus tuomitsi hänet 23.790 euron sakkorangaistukseen huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta. Sillanpää oli käyttänyt metamfetamiinia vain pari tuntia ennen kiinni jäämistään.