Tytön soitto ihastutti lehmiä – eläimet juoksujalkaa paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videolla on nähty monia herkkiä tilanteita, joissa eläimet ovat silminnähden nauttineet ihmisten musisoinnista. Tällä kerralla lehmät juoksivat kuuntelemaan pikkutytön musisointia hieman lähempää.

YouTubessa on levinnyt monia upeita videoita, joissa on nähty miten lehmät ovat saapuneet nauttimaan musiikista, jota niille on soitettu. Nuoren Grace Lehanen isä ajatteli varmasti saavansa myös tällaisen tilanteen videolle, minkä vuoksi hän kuvasi tytärtään, joka soitti pientä haitarisoitinta.

Videolla nähdään miten tyttö alkaa soittamaan laitumen aitauksen vieressä. Lehmät kuulevat musiikin jo kaukaa ja lähtevät heti juoksemaan tyttöä kohti. Lehmät näyttävät nauttivan musiikista jäädessään tytön eteen kuuntelemaan hänen soittoaan.