Vauva rakastaa oopperaa – tuntee vahvasti jokaisen melodian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä kappaleita. Pienet lapset yleensä myös rauhoittuvat kuuntelemaan kun musiikki on hitaampaa, ja vauvat saattavat jopa nukahtaa vanhempiensa laulamiin kehtolauluihin.

YouTubessa on nähty suloisia videoita, joissa pienet vauvat ovat herkistyneet ja alkaneet itkemään ilosta kuunnellessaan vanhempiensa laulua tai musisointia. Nyt videolla nähdään suloinen Abriel-niminen vauva, joka kuuntelee Bocellin klassista Time to Say Goodnight -nimistä teosta.

Perheenäiti Anna Feldman on kuvannut Abriel-vauvaansa videolle kun pikkuinen on kuunnellut oopperakappaletta. Abriel eläytyy todella suloisesti lauluun ja näyttää kokevan hyvin laajasti eri tunteita hämmentyessään, herkityessään ja iloitessaan kappaleen aikana.