Anna Faris yhä seksikäs kaunotar – ei uskoisi yli 40-vuotiaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Anna Faris ja Chris Pratt julkaisivat viime elokuussa tiedotteen, jonka mukaan he olivat päättäneet erota. Scary Movie -elokuvien tähti Anna oli löytänyt rinnalleen kolmen kuukauden päästä uuden rakkaan, kuvaaja Michael Barrettin.

Nyt Anna Faris nähtiin hänen tähdittämänsä Mom-televisiosarjan promootiotapahtumassa ilman seuralaista. Faris oli upea näky beigessä mekossa ja korkeissa koroissaan. Uudessa komediasarjassa 41-vuotias Faris esittää tytärtä, jonka äitiä sarjassa puolestaan esittää 58-vuotias näyttelijä Allison Janney.

Anna Faris ja Chris Pratt ehtivät ennen eroaan olla naimisissa kahdeksan vuotta ja heillä on yksi yhteinen poika Jack Pratt. Faris kertoi eron jälkeen, että hän tulee yhä vaalimaan heidän perheensä yhdessä viettämää aikaa. Vanhemmat yrittävät yhteisen lapsensa vuoksi hoitaa eron niin yksityisesti kuin mahdollista.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News