Baywatch jää toiseksi tälle mallikaunottarelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden kannessa poseeraaminen pätevöittää lähes kenet tahansa uudeksi supermalliksi. Viime aikoina kovaa nousua on tehnyt myös losangelesilainen mallikaunotar CJ Franco, joka poseerasi taannoin Sports Illustratedille.

Nyt CJ Franco on poseerannut vesimerkin näyttävissä mainoskuvissa Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä. Kuviin oli selvästi otettu tunnelmaa Baywatch-televisiosarjasta, eikä Franco jäänyt lainkaan televisiosta tuttujen povipommien jalkoihin.

Taannoin Franco nähtiin alastonkuvissa, joissa intiimit paikat oli peitetty ainoastaan hopeanvärisellä teipillä. Nakuileva supermalli ikuistettiin tuolloin paitsi paparazzien ja valokuvaajan kameroilla myös pienellä drone-kopterikameralla. Aika näyttää koska ja missä kuvat tullaan julkaisemaan.

Splash
Splash
Splash
Splash