Huawei julkaisi monsterikännykkänsä – P20 Pron kamera askel kohti ammattitasoa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei on tänään julkistanut Pariisissa uuden P20-sarjansa puhelimet. Stara on paikalla tutustumassa uusiin laitteisiin ja esittelee ne tarkemmin vielä lähipäivinä. P-sarjan perinnön mukaisesti mobiilivalokuvaus ottaa jälleen uuden askeleen kohti ammattilaistasoa, sillä laitteessa on runsaasti uusia kuvaukseen liittyviä ominaisuuksia.

Katso Staran livelähetys Facebookista tästä alta.

https://www.facebook.com/viihdelehtistara/videos/10158433821209619/

P20-sarjassa on älykäs kamerajärjestelmä, joka tarjoaa kuluttajille älypuhelinkuvauksen kaikkia osa-alueita hyödyttäviä ominaisuuksia. Sarjan lippulaivapuhelimet ovat saavuttaneet kaikista korkeimman DxOMarkin kokonaistuloksen. P20 ja P20 Lite -mallit saapuvat myyntiin Suomessa jo huomenna 28. maaliskuuta. Huawei P20 Pron ennakkomyynti alkaa samaan aikaan. P20-mallin hinta on 649 euroa ja P20 Pron 849 euroa.

– Haemme inspiraatiota taitelijoista kehittäessämme muotoiluamme ja tuotteittamme. Huawei P20 -sarja pohjautuu yhteistyöllemme Leican kanssa. P20 Pro:n vallankumouksellinen kolmoiskamera, P20-mallin edistyksellinen kaksoiskamera sekä molempien tekoälyominaisuudet auttavat moderneja kuluttajia taltioimaan ja jakamaan oman inspiraationsa maailman kanssa, sanoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön toimitusjohtaja Richard Yu.

Huawei P20 Prossa on Leica-kolmoiskamera viisinkertaisella hybridizoomilla ja Huawei P20 -mallissa on uusi Leica-tuplakamera. Lippulaivassa on mukana innovatiivisia kuvausominaisuuksia, kuten tekoälyä hyödyntävä ammattivalokuvaus ja Huawein oma tekoälyyn perustuva vakautusteknologia Huawei AIS.

P20 Pro pitää sisällään Leica-triplakameran markkinoiden korkeimmalla pikselimäärällä, sillä puhelimen kamerassa on peräti 40 megapikselin RGB-sensori, 20 megapikselin mustavalkosensori ja 8 megapikselin sensori teleobjektiivilla. P20 Prossa on lisäksi uusi Leica kolminkertainen teleobjektilinssi ja kuvaaminen onnistuu hämärässä jopa ISO 102400 -tasoisesti. HUAWEI P20 -puhelimessa on Leican kaksoiskamera 12 megapikselin värisensorilla ja 20 megapikselin mustavalkosensorilla.