Huawei julkaisi monsterikännykkänsä – P20 Pron kamera askel kohti ammattitasoa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei on tänään julkistanut Pariisissa uuden P20-sarjansa puhelimet. Stara on paikalla tutustumassa uusiin laitteisiin ja esittelee ne tarkemmin vielä lähipäivinä. P-sarjan perinnön mukaisesti mobiilivalokuvaus ottaa jälleen uuden askeleen kohti ammattilaistasoa, sillä laitteessa on runsaasti uusia kuvaukseen liittyviä ominaisuuksia.

Katso Staran livelähetys Facebookista tästä alta.

Stara Pariisissa. Huawei julkaisi uuden P20 lippulaivapuhelimensa.

Publié par Viihdelehti Stara sur mardi 27 mars 2018

P20-sarjassa on älykäs kamerajärjestelmä, joka tarjoaa kuluttajille älypuhelinkuvauksen kaikkia osa-alueita hyödyttäviä ominaisuuksia. Sarjan lippulaivapuhelimet ovat saavuttaneet kaikista korkeimman DxOMarkin kokonaistuloksen. P20 ja P20 Lite -mallit saapuvat myyntiin Suomessa jo huomenna 28. maaliskuuta. Huawei P20 Pron ennakkomyynti alkaa samaan aikaan. P20-mallin hinta on 649 euroa ja P20 Pron 849 euroa.

– Haemme inspiraatiota taitelijoista kehittäessämme muotoiluamme ja tuotteittamme. Huawei P20 -sarja pohjautuu yhteistyöllemme Leican kanssa. P20 Pro:n vallankumouksellinen kolmoiskamera, P20-mallin edistyksellinen kaksoiskamera sekä molempien tekoälyominaisuudet auttavat moderneja kuluttajia taltioimaan ja jakamaan oman inspiraationsa maailman kanssa, sanoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön toimitusjohtaja Richard Yu.

Huawei P20 Prossa on Leica-kolmoiskamera viisinkertaisella hybridizoomilla ja Huawei P20 -mallissa on uusi Leica-tuplakamera. Lippulaivassa on mukana innovatiivisia kuvausominaisuuksia, kuten tekoälyä hyödyntävä ammattivalokuvaus ja Huawein oma tekoälyyn perustuva vakautusteknologia Huawei AIS.

P20 Pro pitää sisällään Leica-triplakameran markkinoiden korkeimmalla pikselimäärällä, sillä puhelimen kamerassa on peräti 40 megapikselin RGB-sensori, 20 megapikselin mustavalkosensori ja 8 megapikselin sensori teleobjektiivilla. P20 Prossa on lisäksi uusi Leica kolminkertainen teleobjektilinssi ja kuvaaminen onnistuu hämärässä jopa ISO 102400 -tasoisesti. HUAWEI P20 -puhelimessa on Leican kaksoiskamera 12 megapikselin värisensorilla ja 20 megapikselin mustavalkosensorilla.