Ihmisten käytös Tinderissä ihmetyttää – tältä se näyttäisi tosielämässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median käyttäminen on nykyään arkipäivää. Moni on yhteydessä ystäviinsä verkon kautta päivittäin, minkä lisäksi moni etsii sosiaalisen median sovelluksista itselleen myös treffiseuraa. Nyt hauskassa parodiassa nähdään miltä ihmisten käyttäytyminen treffisovelluksissa näyttäisi tosielämässä.

CollegeHumor-kanava on julkaissut huvittavan videon, jossa nähdään miltä ihmisten käyttäytyminen näyttäisi oikeassa elämässä jos he toimisivat myös kasvotusten samalla tavalla kuin sosiaalisen median sovelluksessa. Tinderissä ihmisten hyväksyminen ja ohittaminen on helppoa, mutta kasvotusten se ei kävisikään niin näppärästi.

Videolla nähdään huvittavia tilanteita, joissa keskustelun toinen osapuoli poistuu tilanteesta kesken jutustelun. Tuntematon mies tulee ehdottelemaan suorasanaisesti seksiä ja eräs mies on tulostanut itselleen paksun nipullisen omia peniksen kuvia, joita hän jakaa näkemilleen ihmisille vaikka he eivät haluaisikaan.