Kultaistennoutajien kananmunahaasteesta nettihitti – toimii myös muilla roduilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kultainennoutaja on tunnetusti lapsirakas ja todella hellävarainen koirarotu, jolla on nyt huomattu olevan erityinen kyky. Niin kutsutun pehmeän suun ansiosta koirat pystyvät kuljettamaan esineitä hellävaraisesti suussaan.

Verkossa levisi aiemmin video, jossa eläinlääkärinä työskentelevä nainen asetti raa’an kananmunan Sookie-nimisen kultaisennoutajan suuhun ilman, että se meni rikki. Videon jälkeen tästä tempusta on muotoutunut haaste, johon moni muukin on nyt ottanut osaa.

INSIDER-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään useita haasteen suorittaneita koiria. Suurin osa koirista on kultaisianoutajia, mutta myöhemmin myös muiden koirarotujen omistajat rohkaistuivat hyvillä lopputuloksilla kokeilemaan temppua omien lemmikkiensä kanssa.