Lumileikit eivät kiinnostaneet hevosia – hauska reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat lemmikit ja maatalon eläimet tuntuvat olevan täysin hullaantuneita lumesta ja hauskoista lumileikeistä. Videolla nähtävät hevoset eivät kuitenkaan näytä kuuluvan talvesta pitäviin eläimiin.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa hevosten hoitaja on päättänyt päästää kaksi hevosta tallista ulos juoksemaan ja nauttimaan juuri sataneesta puuterilumesta. Hevoset eivät olleet kuitenkaan ilahtuneita ulkona vallitsevasta säästä vaan päättivät pyörtää takaisin talliin.

Videolla nähdään miten hevoset astelevat ulos tallista muutaman askeleen verran. Vaakatasossa satava lumipyry ei näytä kuitenkaan ilahduttavan niitä. Aivan kuin yhteisestä päätöksestä hevoset kääntyvät samanaikaisesti tallia kohti ja laukkaavat kovaa vauhtia takaisin sateensuojaan.