Uskomaton suoritus! Mies heitti olutpingiksessä täydellisesti 18 palloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juomapeleissä saattaa humaltua yllättävän nopeasti, etenkin jos vastustajilla käy hyvä säkä tai he ovat poikkeuksellisen taitavia lajissaan. Olutpingis on amerikkalaisten suosima juomapeli, jossa yritetään saada pingispalloja alkoholijuomien sekaan.

Andrew Borys hallitsee olutpingiksen niin hyvin, että mikäli haluaa tuhtiin humalaan kannattaa mies valita vastustajakseen. Hän heittää putkeen 18 palloa juomiin kertaakaan epäonnistumatta. Uskomaton suoritus on videoitu Instagramiin.

Beer pong on amerikkalaisopiskelijoiden suosima peli, jossa palloa heitetään joko suoraan tai pompun kautta pöydällä olevaan mukiin. Mikäli pallo päätyy astiaan, tulee vastustajan juoda juoma tyhjäksi. Yleensä palloa heitetään yksi kerrallaan, mutta Borys päättää murskata lukemat 18 pallolla.