Mies teki käytännön pilan tyttöystävälleen – ei ehkä kannata kokeilla itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on paljon kanavia, jotka perustuvat pilailemiseen ja jekkujen tekemiseen. Moni pariskunta tekee hauskoja ja toisinaan jopa julmia käytännön piloja toisilleen saadakseen hauskoja videoita aikaiseksi seuraajiensa iloksi.

Nyt Kevin Le Lensoisin kuvaamalla huvittavalla YouTube-videolla nähdään pila, jonka mies teki omalle tyttöystävälleen. Kevin syö videolla jäätelötuuttia ja kysyy rauhallisesti sohvalla makoilevalta tyttöystävältään, että onko hän ikinä nähnyt vihaista yksisarvista.

Ennen kuin nainen ehtii edes vastata kysymykseen, mies jo painaakin jäätelötuutin kiinni hänen tyttöystävänsä otsaan. Nainen muuttui nopeasti itse vihaiseksi yksisarviseksi saatuaan epämiellyttävän jäätelösarven keskelle otsaansa.