Bruce Willis hämmentävässä haastattelussa – kysymykset Googlesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä kiinnostaa julkisuuden valokeilassa paistattelevien henkilöiden elämä. Jonkin asian askarruttaessa mieltä moni turvautuu yleensä Google-hakusanapalvelun puoleen etsiessään vastauksia mitä erikoisempiin kysymyksiinsä.

WIRED-sivusto on kuvannut videon, jossa näyttelijäkonkari Bruce Willis saa tietää millaisia häntä koskevia asioista ihmiset etsivät internetistä Googlen avulla. Kävi ilmi, että faneja kiinnostaa kaikki aina miesten tatuoinneista hänen laulutaitoihinsa ja yhteystietoihinsa saakka.

62-vuotias Bruce Willis vahvisti juuri tiedon siitä, että Die Hard -elokuvasarja on saamassa kuudennen osansa. Willis ei vielä toisaiseksi ole paljastanut, että näytteleekö hän itse uudessa elokuvassa, mutta hän on kuitenkin kertonut jo tutustuneensa elokuvan käsikirjoitukseen.