Kate Beckinsale on puumanainen vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Viime aikoina näyttelijätär on tarjonnut Instagram-seuraajilleen upeita kuvia täydellisyyttä hipovasta vartalostaan. Taannoin Beckinsale paljastui todelliseksi puumaksi.

Nyt Kate on kuvattu Radhika Jonesin järjestämissä julkkisjuhlissa tyylikkäässä vähäeleisessä mustassa iltapuvussa, joka paljasti kuitenkin elegantisti näyttelijäkaunottaren rintavaon. Tämä ei varmasti jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

43-vuotias Beckinsale kuvattiin taannoin suutelemassa intohimoisesti 21-vuotiaan näyttelijä Matt Rifen kanssa West Hollywoodissa sijaitsevan Villa Loungen edustalla. Entertainment Tonight paljasti, että he seurustelevat. Beckinsale julkaisi itsestään taannoin kuvan, jossa hän esitteli timmiä vartaloaan valkoisissa pikkuhousuissa ja mustassa pienessä topissa.

Splash
Splash
Splash