Khloe kuvitteli saavansa pojan – pettyi kuullessaan tytöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti Khloe Kardashian paljasti aiemmin odottavansa tyttöä. Khloe kuuli asiasta puhelimitse pikkusiskoltaan Kylie Jenneriltä, joka toimitti naiselle uutiset tulevan vauvan sukupuolesta. Nyt hän on paljastanut, ettei uutinen ollut sellainen kuin oli ajatellut.

Viimeisillään raskaana oleva Khloe Kardashian ja koripallotähti Tristan Thompson olivat nimittäin toivoneet poikaa, ja he olivat lähes varmoja siitä, että Khloe odottaisi poikaa. Kun Khloe kuuli, että hän odottaakin tyttöä, hänen ensimmäinen reaktionsa oli hieman pettynyt. Nainen oli ehtinyt jo suunnittelemaan lastenhoitohuonetta pojalle, ja joutui nyt asennoitumaan täysin uusiksi.

Khloen ensimmäinen kommentti uutiseen oli, että hänestä ei tuntunut lainkaan siltä, että odottaisi tyttöä. Kun naisen shokki oli kuitenkin ehtinyt hieman laantumaan, Khloe oli onnellinen, että hänen vauvansa tulee saamaan tärkeät ystävät itselleen Kylien tyttärestä Stormista ja Kimin tyttärestä Chicagosta.