Nyt puhuu huumeista pidätetty Jari Sillanpää: ”Tunsin itseni niin onnelliseksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka kovista huumeista Helsinki-Vantaan lentokentällä lauantaina kiinni jäänyt Jari Sillanpää välttyi kuin ihmeen kautta vankeustuomiolta Thaimaassa. Kuulustelujen jälkeen vapautettu Sillanpää on nyt kommentoinut itse tapausta.

– Kiitos kaikista viesteistä. Haluan tämän uuden mylläkän keskeltä kertoa teille kaikille, että kun eilen pääsin kotiin Pasilan poliisivankilasta tunsin itseni niin onnelliseksi, että halusin syleillä koko maailmaa, vaikka tilanne on mikä on ja vaikka vietetty aika siellä oli niin lyhyt niin sain pienen tovin tuntea todella syvältä mitä merkitsee kun menettää vapautensa, Jari Sillanpää kirjoitti.

– Meillä on kaikilla omat riippakivemme ja haasteet elämässä. Pieniä ja suuria. Niiden yli kun ajallaan pääsee olen vakuuttunut, että oman sisäisen vankilan ovet avautuvat ja voimme hengittää vapaammin ja nähdä asiat uudessa valossa ja taas tepastella eteenpäin kohti uusia haasteita, Sillanpää jatkaa.

Sillanpään asianajaja vahvisti, että laulajan hallusta löydettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä alle gramma koviksi huumeiksi luokiteltavaa metamfetamiinia. Mikäli Sillanpää olisi jäänyt samasta määrästä kiinni Thaimaassa, viruisi hän parhaillaan thaimaalaisessa vankilassa, joiden olosuhteet ovat tunnetusti karmaisevia. Thaimaassa huumetuomiot ovat erittäin ankaria.