Sukeltaja onnistui kuvaamaan kalan iskun – uskomattomat refleksit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan sukeltajat ja snorklaajat onnistuvat taltioimaan veden alla kamerallaan upeita hetkiä värikkäistä meren pohjalla asustelevista kaloista ja äyriäisistä. Nyt videolla nähdään upea hetki, jossa erikoisen näköinen kala saalisti itselleen aterian salamannopeiden refleksiensä ansiosta.

Sukeltaja oli nähnyt veden alla väritykseltään valkopunaisen skorpionisimpun, jota hän jäi kamerallaan seuraamaan. Onneksi sukeltaja oli jäänyt kuvaamaan kalaa vielä sen pysähdyttyäkin, koska juuri silloin hän sai tallennettua upean hetken, jossa skorpionisimppu sai saalista.

Skorpionisimppu on väritykseltään ja ulkomuodoltaan niin erikoinen, että se pystyy hyvin sulautumaan meren pohjassa olevaan kasvillisuuteen. Juuri siitä syystä se onnistui nytkin yllättämään saaliinsa salamannopealla liikkeellä, jossa kala ui suoraan simpun suuhun.