Alligaattori paljasti vauvan sukupuolen – tätä ei kannata kokeilla itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityisesti Yhdysvalloissa suosituissa Gender Reveal -juhlissa odottava pariskunta paljastaa lapsen sukupuolen ystäville ja sukulaisille. Usein tämä tapahtuu leikkaamalla kakkua, joka on sisältä joko sininen tai pinkki.

Yhdysvaltojen Louisianassa asuva pariskunta otti kuitenkin toisenlaisen lähestymistavan vauvansa sukupuolen paljastamiseen. Kakun sijaan paljastus tapahtui alligaattorin ja vesimelonin avulla.

Facebookissa jaetulla videolla Mike Kliebert avaa alligaattorin leuat ja yrittää laittaa sisään ontoksi koverrettua vesimelonia. Lopulta alligaattori murskaa melonin, jolloin sen sisältä paljastuu sinistä ainetta. Alligaattoripaimenena työskentelevä Miken ja hänen vaimonsa lapsi tulee siis kaiketi olemaan poika.

 

Just found out my grand baby is a ,,,,,,gotta love it!! And I do !! No matter the results !!

Publiée par Melody Kliebert sur dimanche 25 mars 2018