BBC paljasti Volkswagen-autojen hautausmaat – lähes 350 000 autoa!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Automaailmassa paljastui taannoin yksi historian suurimmista skandaaleista, kun saksalainen Volkswagen jäi kiinni autojensa päästöarvojen huijauksesta. Skandaalin laineet lyövät yhä edelleen, mutta jo tähän mennessä järjestelmällinen huijaus on tullut autojätille erittäin kalliiksi.

Nyt Britannian yleisradioyhtiö BBC on julkaissut raportin Volkswagenin autojen hautausmaista, jonne yhtiön takaisin ostamat autot on kuljetettu.

BBC:n mukaan yhtiö on joutunut ostamaan takaisin jopa 350.000 autoa, jotka on nyt hylätty valtaville varastoalueille, joita on ympäri maailmaa peräti 37. Videolla nähtävä Volkkareiden hautausmaa sijaitsee Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Autojen ostaminen on maksanut noin 6,5 miljardia euroa

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.