Nyt riittää povea! Jwoww ja Snooki tyrmäävinä ensi-iltabileissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-viihdekanavalla taannoin esitettyä realitysarja The Jersey Shorea seurattiin yhteensä kuuden tuotantokauden ajan. Jaksoissa sukellettiin kahdeksan rämäpäisen nuoren elämään, mutta sitten vuosien menestyksen jälkeen sarja lopetettiin. Nyt The Jersey Shore on kuitenkin tekemässä paluun.

Eilen Los Angelesissa juhlittiin uuden tuotantokauden ensi-iltaa, ja luonnollisesti paikalla olivat myös sarjan tähdet. Nicole ”Snooki” Polizzi, Jenni ”Jwoww” Farley ja Deena Cortese poseerasivat yhdessä tilaisuuden punaisella matolla, eikä kurveja heiltä ainakaan puuttunut.

The Jersey Shoren uuden tuotantokauden nimi on hieman alkuperäisestä muunneltu Jersey Shore Family Vacation. The Jersey Shore rikkoi aikoinaan katsojaennätyksiä Yhdysvalloissa. The Jersey Shoren tähtiä on nähty omissa spin-off -sarjoissa, kuten Snooki & Jwoww, The Pauly D Project ja The Show with Vinny.

Splash
Splash
Splash